Evenementen

WHISKY EVENEMENTEN

De IWS gaat weer naar Zuidam Distillers

Uitgebreide rondleiding en proeverij / zaterdag 3 februari 2024 / Van 13.00 uur tot ± 15.00 uur

Na de grote uitbreiding en verbouwing bij Zuidam kunnen we weer terecht om alles te aanschouwen en een persoonlijke rondleiding van Patrick Zuidam mee te maken.

De Millstone whisky’s winnen telkens Awards. Er zijn nu al vele varianten: van Rye, non peated, peated tot Rare uit diverse vaten en van verschillende leeftijden. Uiteraard naast de fraaie range van de beroemde Zuidam Jenevers en Likeuren.

Wij zijn met de IWS als gast uitgenodigd om een uitgebreide rondleiding te beleven op deze mooie en interessante distilleerderij.

Meldt u dus aan en kom op zaterdagmiddag 3 februari 2024 naar Baarle-Nassau. De rondleiding start om 13.00 uur en zal anderhalf tot twee uur in beslag nemen. Waarna u ook nog kunt genieten van een uitgebreide proeverij uit de Millstone whiskycollectie.

Deelname aan de rondleiding en proeverij is € 27,50 p.p. Inschrijven kan alleen via de site www.whiskysociety.nl. Het aantal bezoekers is beperkt tot 30 personen.

Route en Parkeren

Met de auto naar Baarle-Nassau (22 kilometer ten zuiden van Breda). Adres is Smederijstraat 5 (laatste gebouw vóór de Opel garage want er staat geen naam op de gevel)

Omgeving

Maak er een leuk uitje van want de omgeving en het dorp Baarle-Nassau is erg gezellig. Het is het merkwaardigste dorp ter wereld doordat er 30 stukjes België en Nederland in elkaar verweven zijn in het dorp Baarle. Er zijn vele wandel en fietsroutes en liefhebbers van winkelen kunnen hun hart ophalen. Of genieten van de zo bekende Bourgondische sfeer van het zuiden.

Aanmelden

Impressie geslaagd Lustrumfeest

Het feest van 20 jaar IWS is zeer geslaagd. Het 4e Lustrum is gevierd met bijna 100 gasten in het themapark Madurodam. Wat een geweldige locatie voor ons feestje en we hadden er geweldig weer bij.
De speciale 20y botteling viel ook erg in de smaak. Al met al echt een heerlijke happening geweest. Hieronder wat sfeerbeelden.