Evenementen

WHISKY EVENEMENTEN

De IWS gaat naar Kalkwijck Distillers
Dutch Farm Distillery

Uitgebreide rondleiding en proeverij Zaterdag 24 augustus 2024 Van 13.30 uur tot ± 16.00 uur

De IWS wil graag de gelegenheid bieden om de Kalkwijck Distillery te bezoeken en tijdens de Distillery Special Tour alles te aanschouwen gevolgd door een proeverij.

Een single estate distillery, dat maakt Kalkwijck Distillers uniek. Op de landerijen rondom de oude distilleerderij worden granen verbouwd die de basis vormen voor onze alcohol. Door het hele proces van korrel tot fles te beheersen kunnen wij op authentieke wijze hoogwaardige dranken stoken met al het goede van het platteland.

Meldt u dus aan en kom op zaterdagmiddag 24 augustus 2024 naar Vroomshoop. De rondleiding start om 13.30 uur en zal ongeveer twee uur in beslag nemen, waarbij u ook kunt genieten van een uitgebreide proeverij.

Deelname aan de rondleiding en proeverij is € 25,00 p.p. Inschrijven kan alleen via de site www.whiskysociety.nl.
Het aantal bezoekers is beperkt tot 30 personen.

Kalkwijck

Aanmelden

Impressie geslaagd Lustrumfeest

Het feest van 20 jaar IWS is zeer geslaagd. Het 4e Lustrum is gevierd met bijna 100 gasten in het themapark Madurodam. Wat een geweldige locatie voor ons feestje en we hadden er geweldig weer bij.
De speciale 20y botteling viel ook erg in de smaak. Al met al echt een heerlijke happening geweest. Hieronder wat sfeerbeelden.