Nieuwsbrief van de IWS

Nieuwsbrief juli 2019

Beste IWS leden,

Beste IWS leden,

Even een kort bericht tussendoor..... omdat er weer wat bijzonders te melden is wat het bestuur graag wil laten weten. En het gaat alleen maar over onze favoriete drank, de whisky. Lees in deze extra nieuwsbrief over de rondleiding op zondag 21 juli a.s. bij Scotch Whisky International met de beroemde 'Unseen Zagatti Whiskyverzameling', waar u bij kunt zijn.

Daarnaast hebben we beslag kunnen leggen op een beperkt aantal flessen Arran 18y, als Club botteling te koop voor de liefhebbers.
En leest u over het, door de WCOC, aangeschafte Jura Cask voor de leden waar nog een beperkt aantal certificaten van zijn.

Schenk nu eerst maar even die dram in en lees verder.
Slainte!

Lees verderNieuwsbrief mei 2019

Beste IWS leden,

Laatst hoorde ik de kreet "drammers" en ik dacht direct dat het wel een leuke term is voor ons whiskyliefhebbers. Het was oorspronkelijk wat negatief bedoeld maar ik wil best drammer zijn als dat dan maar inhoudt dat ik van een mooie dram aan het genieten ben. Toch?
Het seizoen voor de festivals is wel zo'n beetje voorbij. Maar rustig in de whiskywereld wordt het echt niet hoor! Lees maar in deze nieuwsbrief over de activiteiten die de IWS op de agenda heeft staan voor de komende tijd. Waaronder een bezoek aan de Zagatti Whiskyverzameling en ook weer naar Zuidam Distillery, beide komende zomer.
Als u op vakantie gaat zorg dan dat er een favoriete whisky meegenomen wordt om in alle rust van te kunnen genieten. En neem uzelf dan voor om nu ècht eens die whiskyreis naar Scotland of Ireland te doen. Ga met één van de IWS reizen mee, volledig verzorgd en een optimale whiskybeleving door gastheer en whiskyconnaisseur Wim Wamelink. Kijk maar verder in deze mail.
Dan leest u ook over het, door de WCOC, aangeschafte Jura Cask voor de leden, de exclusieve Mitra aanbiedingen, onze eigen botteling en mooie whiskymomenten op de agenda.

Schenk nu eerst maar even die dram in en lees verder.
Slainte!

Lees verderNieuwsbrief februari 2019

Beste IWS leden,

Zijn jullie ook bezig met het regelmatig genieten van een mooie dram? Het is er echt de tijd voor! Overal leuke en interessante proeverijen, leuke en interessante festivals om te bezoeken, leuke en interessante whisky's die nieuw op de markt komen. Leuk en interessant? Gewoon lekker en mooi!
We zijn weer aangekomen in een fijne tijd van het jaar, de lente! Het plannen voor de vakanties is nu in volle gang. Neem dan voor om nu ècht eens die whiskyreis naar Scotland of Ireland te doen. Ga met één van de IWS reizen mee, volledig verzorgd en een optimale whiskybeleving door gastheer en whiskyconnaisseur Wim Wamelink. Kijk verder in deze mail.

Dan gaan we dit jaar ook weer op bezoek bij Zuidam en staan meer mooie whiskymomenten op de agenda. Maar er staat nog meer in deze nieuwsbrief!

Schenk nu eerst maar even die dram in en lees verder.
Slainte!

Lees verder