Nieuwsbrief van de IWS

Extra nieuwsbrief februari 2024

Beste IWS leden,

Het komt niet snel voor dat er in korte tijd twee nieuwsbrieven worden gestuurd maar met de enthousiaste reacties op de aangekondigde reis naar de Speyside komen we er extra op terug. Om te zorgen dat eventuele liefhebbers het zeker niet missen!

Lees verder


Nieuwsbrief februari 2024

Beste IWS leden,

Schrikkeljaar 2024, wat gaat het allemaal nog brengen?

Het bestuur heeft haar eerste vergadering al gehouden en daarin zijn de uiteraard ook de plannen voor dit jaar besproken. Zoals in vorige edities aangegeven zullen we naast een bezoek aan Zuidam Distillers ook gaan kijken bij Kalkwijck stokerij. Dat zal in augustus plaats gaan vinden. Verdere details in een volgende nieuwsbrief en op de site.

Lees verder


Nieuwsbrief december 2023

Beste IWS leden,

Het is al weer december. Zal het dan toch echt zo zijn dat naarmate we ouder worden, de tijd ook sneller lijkt te gaan? Maar we genieten er wel van hoor met regelmatig een mooie dram in het glas, toch? Het International Whisky Festival in de Grote Kerk in Den Haag heeft weer plaatsgevonden. Wederom een geslaagde editie! Als IWS hebben we daar ook met een stand gestaan en vele leden kunnen spreken. Altijd gezellig om de vele bekende gezichten weer te zien.

Lees verder


Nieuwsbrief augustus 2023

Beste IWS leden,

Nu we toch niet meer naar de televisie getrokken worden omdat alle grote sportevenementen gedaan zijn, zult u op de komende zwoele zomeravonden vast ook genieten van een mooi glas in de tuin, op het balkon of toch lekker binnen. Maar het echte 'whisky seizoen' is toch ook in aantocht. Het eerste evenement dat wij organiseren is een leuk, leerzaam en gezellig bezoek aan de Bus Distillery in De Heische Hoeve in Loosbroek. Gezellig want we gaan een uitgebreide rondleiding beleven met een proeverij én een heerlijke lunch. Er zijn nog 20 plaatsen dus meldt u alsnog aan.

Lees verder


Nieuwsbrief mei 2023

Beste IWS leden,

Op 3 juni vieren we gezamenlijk het 4e Lustrumfeest van de IWS. Daarmee zijn we nu 20 jaar de grootste club voor whiskyliefhebbers. Voor dit feest hebben zich al 90 gasten aangemeld om deze geweldige whisky happening te beleven. Omdat wij iedereen bij de IWS graag de gelegenheid bieden om er bij te zijn berichten wij u hier nogmaals met alle informatie. Want wellicht heeft u eerdere aankondigen gemist.

Lees verder