Nieuwsbrief van de IWS

Nieuwsbrief augustus 2023

Beste IWS leden,

Nu we toch niet meer naar de televisie getrokken worden omdat alle grote sportevenementen gedaan zijn, zult u op de komende zwoele zomeravonden vast ook genieten van een mooi glas in de tuin, op het balkon of toch lekker binnen. Maar het echte 'whisky seizoen' is toch ook in aantocht. Het eerste evenement dat wij organiseren is een leuk, leerzaam en gezellig bezoek aan de Bus Distillery in De Heische Hoeve in Loosbroek. Gezellig want we gaan een uitgebreide rondleiding beleven met een proeverij én een heerlijke lunch. Er zijn nog 20 plaatsen dus meldt u alsnog aan.

Lees verder


Nieuwsbrief mei 2023

Beste IWS leden,

Op 3 juni vieren we gezamenlijk het 4e Lustrumfeest van de IWS. Daarmee zijn we nu 20 jaar de grootste club voor whiskyliefhebbers. Voor dit feest hebben zich al 90 gasten aangemeld om deze geweldige whisky happening te beleven. Omdat wij iedereen bij de IWS graag de gelegenheid bieden om er bij te zijn berichten wij u hier nogmaals met alle informatie. Want wellicht heeft u eerdere aankondigen gemist.

Lees verder


Nieuwsbrief december 2022

Beste IWS leden,

Het was voor het bestuur een groot plezier om vele IWS leden op het Whiskyfestival in de Grote Kerk in Den Haag te zien en te spreken en natuurlijk van een fraaie dram te voorzien. Wat een heerlijke sfeervolle editie was dit. Het was goed merkbaar dat iedereen er naar uit gekeken had en optimaal wilde genieten. Goed geslaagd!

Vandaag ontvangt u wederom een nieuwsbrief van ons omdat we weer leuk nieuws hebben. In 2023 vieren we namelijk het 4e lustrum van de IWS, dan bestaan we dus 20 jaar! Daarvoor geven we een feest op zaterdag 3 juni in Madurodam en hiervoor nodigen we u graag uit om bij aanwezig te zijn.

Hieronder leest u er alles over maar ook over de 2 IWS bottelingen, bezoeken bij BUS stokerij, nieuw aangeschaft WCOC cask met peated spirit Annandale en de reis naar de Speyside. Schenk u zelf maar weer een fijne dram in en lees verder.......

Lees verder


Nieuwsbrief juni 2022

Beste IWS leden,

De start van de zomer..... en dat is voor velen een fijn vakantie vooruitzicht. Geniet er maar van! Wij hebben weer wat leuke nieuwtjes voor u dus vandaar deze nieuwsbrief.
Zo gaan we op 14 augustus aanstaande naar de BUS Stokerij voor een exclusieve rondleiding, lunch en proeverij. Ga mee! En we hebben een vat Arran peated kunnen aanschaffen die op ons verzoek is gebotteld. Slechts 170 flessen zijn daar uit gekomen. Een fles voor u?
Daarnaast geven we ook nog een antwoord op vragen van leden over inloggen. Er is meer te melden dus schenk u zelf maar weer een fijne dram in en lees verder.......

Lees verder


Nieuwsbrief Februari 2022

Beste IWS leden,

Hopelijk staat het er bij u allemaal goed voor en heeft u niet al te veel last gehad in de afgelopen tijd. Naast zorgen over gezondheid is het economisch spannend. Waar de slijters bij de categorie essentiële winkels gevoegd waren is het voor de horeca en festival organisatoren een zeer ongelukkige tijd. Maar het gaat inmiddels een goede kant op. We hopen u dan ook als liefhebbers van whisky weer te kunnen treffen tijdens één van de gezellige whisky festivals. Een overzicht van de komende festivals vindt u verder in deze nieuwsbrief.
Daarnaast is er nieuws over het IWS bestuur, uiteraard speciale IWS bottelingen, de reisplannen die wel weer mogelijk zijn, wederom een mooi aanbod van Mitra drankenspeciaalzaken en meer leuke items.
Schenk u zelf maar weer een fijne dram in en lees verder........

Lees verder


Extra Nieuwsbrief 2021

Beste IWS leden,

Wij zouden iedereen heel graag hebben ontvangen op het International Whisky festival in de Grote kerk in Den Haag. Helaas, het mocht niet zo zijn. Wij hadden er zin in en zouden nog veel leuks hebben laten proeven aan exclusieve whisky's voor IWS leden. Erg jammer, vooral voor de organisatie van het festival met daarbij alle direct betrokkenen, want die voelen deze teleurstelling het meest. Voor ons als IWS zijn we graag te gast maar dus kijken we met verlangen uit naar volgend jaar.

Deze extra nieuwsbrief wordt u gestuurd om u op de hoogte te brengen wat de gevolgen zijn en hoe wij hier mee om gaan.

Blijf gezond, houdt moed en schenk u zelf maar weer een fijne dram in en lees verder.......

Lees verder


Nieuwsbrief september 2021

Beste IWS leden,

Het leek wel zomer te blijven maar toch, ineens, is de herfst daar. Dat is ook echt een heerlijke tijd met herfstkleur en onder andere bockbier, wild eten, vuurkorf, open haard. Sferen waar altijd en overal whisky bij past. Voor de whiskyliefhebbers is er sowieso meer te genieten want de whisky bijeenkomsten zijn weer begonnen.

Deze extra nieuwsbrief wordt u gestuurd om de laatste informatie over het komende International Whisky Festival in de Grote Kerk in Den Haag onder de aandacht te brengen. Daarnaast is er een nieuw vat aangekocht door de Whisky Cask Owners Club dus kunt u weer meedoen met certificaten. Schenk u zelf maar weer een fijne dram in en lees verder.......

Lees verder


Nieuwsbrief juli 2021

Beste IWS leden,

Hartje zomer, lekker weer met niet te koud of te warm en wel steeds meer de zon er bij. Hopelijk kunnen we er lang van blijven genieten..... dat gaat voor de sportliefhebbers zeker lukken met vele grote sportevenementen. Voor ons als whiskyliefhebbers gaat het na de zomer pas echt leuk worden. Dan staan er namelijk weer whiskyfestivals op de agenda. In deze bijlage staat een overzicht van de komende festivals. Vooral Gent in oktober gaat mooi worden op de nieuwe locatie in het oude stadscentrum. Daarnaast is er nieuws over de IWS clubbotteling, zijn er reisplannen met zelfs een kort tripje naar o.a. Bladnoch, aanbod van Mitra drankenspeciaalzaken en extra van Loki. Schenk u zelf maar weer een fijne dram in en lees verder...

Lees verder


Nieuwsbrief april 2021

Beste IWS leden,

Hopelijk is iedereen gezond en waarschijnlijk ook vol ongeduld afwachtend wanneer we weer samen komen en van mooie drams kunnen genieten. De vooruitzichten zijn best hoopvol. Ook te zien aan de berichten uit Schotland waar de terrassen van de pubs open gaan voor een pint. In Nederland hopen we zover te zijn om en nabij de zomer. Graag! Dan kunnen we ook weer naar de festivals. Er staan een paar in de agenda. Daarnaast is er een nieuwe IWS clubbotteling, zijn er aanbiedingen van Loki en Mitra drankenspeciaalzaken en beginnen we zelfs aan reizen te denken. Schenk u zelf maar weer een fijne dram in en lees verder...

Lees verder


Nieuwsbrief november 2020

Geacht IWS lid,

We hebben weer een paar zaken te melden die voor onze IWS leden interessant zullen zijn. Maar voordat we daar mee beginnen spreken we de hoop uit dat het u goed gaat, zowel qua gezondheid als economisch. Want deze tijden treffen ons allemaal in meer of mindere mate. Gelukkig kunnen we onze gedeelde passie, Whisky, gewoon goed blijven beleven. Schenk u zelf maar weer een fijne dram in en...

Lees verder


Nieuwsbrief november 2020

Geacht IWS lid,

Tussen nu en hooguit nog enkele dagen, zal het pakket met de beloofde fles Schotse Single malt whisky bij u thuis worden geleverd door DHL. U heeft hier al een mail over gekregen van DHL met een Track&Trace code.

Als bestuur vonden wij dit de juiste manier om alle leden te compenseren voor het missen van het jaarlijkse evenement in november: het International Whisky Festival in Den Haag.

Als de doos is uitgepakt heeft u een fijne Auchroisk Single Malt in handen. Geniet er van!

Lees verder


Nieuwsbrief september 2020

Beste IWS leden,

Ditmaal weer een belangrijk bericht tussendoor, vooral vanwege binnengekomen nieuws van het International Whisky Festival.

Gisteren kwam het welhaast onvermijdelijke nieuws dat het International Whisky Festival, wat dit jaar zou plaats vinden in Den Haag van 13-15 november, door de huidige situatie geen doorgang kan vinden. Jammer voor iedereen die het festival een warm hart toedraagt maar volstrekt een terechte beslissing van de organisatie.

Lees verder